Three Gerberas Art by Michael Bird

Tällästä tämä on, olen tehnyt periaate päätöksen.. kerralla saa olla kesken yksi ompelukone homma, yksi neule ja yksi askartelu - että jotta joskus saisi valmistakin aikaan eikä keskeneräiset hommat kummittelisi mielessä.. (tarpeen tullen jaetaan hommat pienempiin osiin: yksi neulepipo, yksi villasukka, yksi kaulaliina, yksi tilkkutyö, yksi kassi, yksi helmityö, yksi......) no vielä toistaiseksi ei ole tarvinnut jakaa ja päätös on pitänyt. Nyt siis taistelen sen samperin villasukan kanssa teräosa (eli tylsin osa) on jäljellä. Tänään sain vihdoin aloitettua pienen liskokassin tekemisen (siitä tuleekin pikkusen isompi kuin kuvittelin, ei sinne muuten mahdu mitään) se on vetoketjua ja liskoa vajaa valmis.. Ihanaa.

Tänään on tuo jälkikasvu käynyt huolella hermoille. Yleensä 06 ja 05 nukkuvat yhtäaikaa päikkärit ja 96nen on koulussa, eli minulla on kaksi tuntia ihan omaa aikaa (mitä nyt siivoilut ja muut tylsät hommat on melkein hoidettava silloin) (niin ja siivoilu yksinkään ei ole OMAA aikaa) Tänään 06nen nukkui niin hyvät aamupäiväunet että nukkuikin vain tunnin päikkärit, ja tietenkin 96nen pääsi koulusta jo yhdeltä.. eli ei omaa aikaa =( mieskin joutui päivystyksessä istumaan 4h eli äh, yksin koko päivä. Alkoi illalla jo sapettaa ihan huolella.. Ihaniahan nuo ovat, mutta....

No toivottavasti huomenna olisi aikaa väkertää tuo lisko ja vetoketju.. tai ainakin jompikumpi..=)  Niin ja käydä ostamassa niitä saksia!